Arma-Chek Silver External Elbow ACHB-100

No. d'article 103003218
Het flexibele ommantelingssysteem, ontwikkeld voor snelle installatie, duurzaamheid en eenvoudig renigen. 2-in-1 voorbekleed systeem, bespaart installatietijd in vergelijking met traditionele ommanteling. Systeem met bijpassende tape, bochten en Tstukken. Eenvoudig te reinigen esthetisch oppervlak
Prijs :
€ 17,97 / stuks
Prix bruts
€ 17,97 / stuks
Spécifications
IBField_toepassing Isolatie en bescherming van leidingen, luchtkanalen, afsluiters en vaten van koel- en airconditioninginstallaties, ultraschone ruimten, voedingsmiddelenindustrie, enz.
IBField_ArticleId ACHB-100
IBField_fabrikant Armacell
IBField_ib_productnaam Arma-Chek Silver buitenhoek ACHB
IBField_artikelgroep Geprefabriceerde bochten
IBField_model Arma-Chek Silver
IBField_type ACHB
IBField_gewicht_kg 0,04
IBField_gewicht_eenheid st
IBField_url_fabrikant http://www.armacell.com/nl
IBField_intrastatcode 39269092
Description
Het flexibele ommantelingssysteem, ontwikkeld voor snelle installatie, duurzaamheid en eenvoudig renigen. 2-in-1 voorbekleed systeem, bespaart installatietijd in vergelijking met traditionele ommanteling. Systeem met bijpassende tape, bochten en Tstukken. Eenvoudig te reinigen esthetisch oppervlak in metallic uitstraling. Lichtgewicht en flexibel. Sterk en resistent oppervlak. Goede chemische weerstand. Professionele training gegeven door Armacell Arma-Chek Silver is een ommantelingssysteem met een dubbellaags aluminium bekleding, gecoat met een speciale UV-bescherming en een PVC rug. Door de Armaflex ondergrond is de Arma-Chek Silver ommanteling zeer goed bestand tegen doorboren en scheuren en bovendien vlamvertragend. Arma-Chek Silver kan worden toegepast voor isolatie en bescherming van verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- en koelsystemen, zowel binnen als buiten. Isolatie: zeer flexibel elastomeerschuim met gesloten celstructuur op basis van synthetisch rubber. Ommanteling: dubbellaags aluminium bekleding, gecoat met een speciale UV-bescherming en een PVC rug. Arma-Chek Silver is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid voorgeïsoleerde slangen & platen en als losse folie.
    Chargement en cours
    Chargement en cours