Arma-Chek Silver plaat op rol zkl 32mm

No. d'article 103003182
Het flexibele ommantelingssysteem, ontwikkeld voor snelle installatie, duurzaamheid en eenvoudig renigen. 2-in-1 voorbekleed systeem, bespaart installatietijd in vergelijking met traditionele ommanteling. Systeem met bijpassende tape, bochten en Tstukken. Eenvoudig te reinigen esthetisch oppervlak
Prijs :
€ 182,38 / m2
Prix bruts
€ 182,38 / m2
Spécifications
IBField_toepassing Isolatie en bescherming van leidingen, luchtkanalen, afsluiters en vaten van koel- en airconditioninginstallaties, ultraschone ruimten, voedingsmiddelenindustrie, enz.
IBField_ArticleId AFSI-32MM/EA
IBField_fabrikant Armacell
IBField_ib_productnaam Arma-Chek Silver plaat op rol zelfklevend
IBField_artikelgroep Platen op rol zelfklevend, voorbekleed
IBField_model Arma-Chek Silver
IBField_lengte_mm 3000
IBField_gewicht_kg 2,843
IBField_gewicht_eenheid m2
IBField_url_fabrikant http://www.armacell.com/nl
IBField_intrastatcode 40081100
Description
Het flexibele ommantelingssysteem, ontwikkeld voor snelle installatie, duurzaamheid en eenvoudig renigen. 2-in-1 voorbekleed systeem, bespaart installatietijd in vergelijking met traditionele ommanteling. Systeem met bijpassende tape, bochten en Tstukken. Eenvoudig te reinigen esthetisch oppervlak in metallic uitstraling. Lichtgewicht en flexibel. Sterk en resistent oppervlak. Goede chemische weerstand. Professionele training gegeven door Armacell Arma-Chek Silver is een ommantelingssysteem met een dubbellaags aluminium bekleding, gecoat met een speciale UV-bescherming en een PVC rug. Door de Armaflex ondergrond is de Arma-Chek Silver ommanteling zeer goed bestand tegen doorboren en scheuren en bovendien vlamvertragend. Arma-Chek Silver kan worden toegepast voor isolatie en bescherming van verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- en koelsystemen, zowel binnen als buiten. Isolatie: zeer flexibel elastomeerschuim met gesloten celstructuur op basis van synthetisch rubber. Ommanteling: dubbellaags aluminium bekleding, gecoat met een speciale UV-bescherming en een PVC rug. Arma-Chek Silver is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid voorgeïsoleerde slangen & platen en als losse folie.
    Chargement en cours
    Chargement en cours