Armafix PHN-25-35/38

No. d'article 103000809
De unieke halogenen-vrije leidingdrager voor professioneel gebruik met NH/Armaflex Verbeterde systeembeveiliging in combinatie met NH/Armaflex. Eenvoudig hechten met dubbele zelfklevende lagen. Bijpassende beugels voor Armafix leidingondersteuning. In drie stappen geinstalleerd. Halogenen- en
Prijs :
€ 14,45 / stuks
Prix bruts
€ 14,45 / stuks
Spécifications
IBField_toepassing Thermisch ontkoppelde bevestigingselementen voor slangen/platen voor koel- en airconditioningtoepassingen, die geïsoleerd worden met NH/Armaflex.
IBField_ArticleId PHN-25-35/38
IBField_fabrikant Armacell
IBField_ib_productnaam Armafix NH leidingdrager
IBField_artikelgroep Leidingdragers
IBField_model Armafix NH
IBField_hoogte_mm 25
IBField_kleur donkergrijs
IBField_gewicht_kg 0,066
IBField_gewicht_eenheid st
IBField_url_fabrikant http://www.armacell.com/nl
IBField_intrastatcode 40161000
Description
De unieke halogenen-vrije leidingdrager voor professioneel gebruik met NH/Armaflex Verbeterde systeembeveiliging in combinatie met NH/Armaflex. Eenvoudig hechten met dubbele zelfklevende lagen. Bijpassende beugels voor Armafix leidingondersteuning. In drie stappen geinstalleerd. Halogenen- en PVC-vrije leidingondersteuning om corrosie te voorkomen. Energiebesparend. Condensatieregeling Leidingdrager voor koel- en airconditioninginstallaties om condens bij de pijpophanging te voorkomen. Thermisch ontkoppeld, uit een stuk bestaand, met 2 PUR/PIR segmenten en zelfklevende sluiting. Alle afmetingen zijn afgestemd op het leveringsprogramma van NH/Armaflex. PUR/PIR steunsegmenten zijn ingebed in en vast verlijmd op NH/Armaflex elastomeerschuim. De afdekkappen van 0,8 mm dikke gelakte aluminiumplaat dienen tegelijkertijd als dampremmende laag voor de PUR/PIR steunsegmenten. Op het papier/de folie dat/die gebruikt wordt om de zelfklevende sluiting te beschermen kunnen sporen van siliconen voorkomen.
    Chargement en cours
    Chargement en cours