Armaflex AF plaques en rouleaux auto-adhésives Dim 30000x1000x3 mm 30 M2/carton

No. d'article 103000233
Het flexibele isolatiesysteem voor betrouwbare condensatieregeling, al 40 jaar betrouwbaar partner. Ingebouwde condensregeling voor minder corrosie onder installatie (CUI). Hoogste systeembetrouwbaarheid indien geïnstalleerd met Armafix AF en Kleefmiddelen van gecertificeerde installateurs. Stabiele
Prijs :
€ 49,95 / m2
Prix bruts
€ 49,95 / m2
Spécifications
IBField_toepassing Isolatie/bescherming voor leidingen, luchtkanalen, vaten (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.) van airconditioning-, koel- en procesinstallaties om condens te voorkomen en energie te besparen. Vermindering van contactgeluid in leidingwater- en afvalwaterinstallaties.
IBField_ArticleId AF-03MM/EA
IBField_fabrikant Armacell
IBField_ib_productnaam AF/Armaflex plaat op rol zelfklevend
IBField_artikelgroep Platen op rol zelfklevend
IBField_model AF/Armaflex
IBField_lengte_mm 30000
IBField_hoogte_mm 3
IBField_kleur zwart
IBField_gewicht_kg 0,308
IBField_gewicht_eenheid m2
IBField_url_fabrikant http://www.armacell.com/nl
IBField_intrastatcode 40081100
Description
Het flexibele isolatiesysteem voor betrouwbare condensatieregeling, al 40 jaar betrouwbaar partner. Ingebouwde condensregeling voor minder corrosie onder installatie (CUI). Hoogste systeembetrouwbaarheid indien geïnstalleerd met Armafix AF en Kleefmiddelen van gecertificeerde installateurs. Stabiele thermische conductiviteit voor langdurige energiebesparing. Ingebouwde Microban antimicrobiële bescherming voor vermindering van schimmel- en bacteriëngroei. Zelfklevende buizen met tangentiële snede voor meer kleefkracht. Euroclass B/BL-s3,d0 voor volledige reeks. Goedgekeurd door FM en UL. Zeer flexibel isolatiemateriaal met gesloten celstructuur en een hoge waterdampdiffusieweerstand, lage warmtegeleiding en ingebouwde Microban antibacteriële bescherming. Elastomeerschuim op basis van synthetisch rubber. Zelfklevende lijmlaag: drukgevoelige zelfklevende lijmlaag op basis van gemodificeerd acrylaat met netstructuurwapening, afgedekt met polyethyleenfolie. Op het papier/de folie dat/die gebruikt wordt om de zelfklevende sluiting te beschermen kunnen sporen van siliconen voorkomen. Toenemende isolatiedikte voor slangen zorgt ervoor dat de oppervlaktetemperatuur wordt gehandhaafd bij toenemende pijpdiameter.
    Chargement en cours
    Chargement en cours