Armaflex NH Plaques en rouleaux auto-adhésifs dim 6000x1000x19 mm 6 M2/rouleau

No. d'article 103000440
De beschermende halogeenvrije isolatie voor verlaging van corrosie-effecten en rookgiftigheid in geval van brand Halogeen-vrij. Lage hoeveelheden rook en zuurgassen in een brand. Verlaagt toxiciteit en roesteffecten op mensen en apparatuur. Voorkomt breken van roestvrij staal door roestvorming.
Prijs :
€ 127,85 / m2
Prix bruts
€ 127,85 / m2
Spécifications
IBField_toepassing Isolatie / bescherming voor leidingen, luchtkanalen, vaten (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.) van airconditioning- / koel-, ventilatie- en procesinstallaties om condens te voorkomen en energie te besparen
IBField_ArticleId NH-19-99/EA
IBField_fabrikant Armacell
IBField_ib_productnaam NH/Armaflex plaat op rol zelfklevend
IBField_artikelgroep Platen op rol zelfklevend
IBField_model NH/Armaflex
IBField_type EA
IBField_lengte_mm 6000
IBField_hoogte_mm 19
IBField_kleur donkergrijs / antraciet
IBField_gewicht_kg 1,779
IBField_gewicht_eenheid m2
IBField_url_fabrikant http://www.armacell.com/nl
IBField_intrastatcode 40081100
Description
De beschermende halogeenvrije isolatie voor verlaging van corrosie-effecten en rookgiftigheid in geval van brand Halogeen-vrij. Lage hoeveelheden rook en zuurgassen in een brand. Verlaagt toxiciteit en roesteffecten op mensen en apparatuur. Voorkomt breken van roestvrij staal door roestvorming. Stof- en vezelvrijmateriaal voor lage thermische conductiviteit. Uitstekende bescherming tegen waterdampdiffusie. IMO gecertificeerd. UL- en FM-goedgekeurd Halogeenvrij en flexibel isolatiemateriaal met een gesloten celstructuur, gecertificeerd voor gebruik in maritieme toepassingen, spoorwagons en speciale gebouwen. Elastomeerschuim op basis van synthetisch rubber. In de fabriek geproduceerd flexibel elastomeerschuim (FEF) conform EN 14304.
    Chargement en cours
    Chargement en cours