Armaflex NH Rubans auto-adhésifs dim 50x3 mm 15 mètre/rouleau

No. d'article 103000443
De beschermende halogeenvrije isolatie voor verlaging van corrosie-effecten en rookgiftigheid in geval van brand Halogeen-vrij. Lage hoeveelheden rook en zuurgassen in een brand. Verlaagt toxiciteit en roesteffecten op mensen en apparatuur. Voorkomt breken van roestvrij staal door roestvorming.
Prijs :
€ 59,85 / rol
Prix bruts
€ 59,85 / rol
Spécifications
IBField_toepassing Isolatie / bescherming voor leidingen, luchtkanalen, vaten (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.) van airconditioning- / koel-, ventilatie- en procesinstallaties om condens te voorkomen en energie te besparen
IBField_ArticleId NH-TAPE
IBField_fabrikant Armacell
IBField_ib_productnaam NH/Armaflex tape zelfklevend
IBField_artikelgroep Tape zelfklevend
IBField_model NH/Armaflex
IBField_lengte_mm 15000
IBField_hoogte_mm 3
IBField_kleur donkergrijs / antraciet
IBField_gewicht_kg 0,243
IBField_gewicht_eenheid rol
IBField_url_fabrikant http://www.armacell.com/nl
IBField_intrastatcode 40081100
Description
De beschermende halogeenvrije isolatie voor verlaging van corrosie-effecten en rookgiftigheid in geval van brand Halogeen-vrij. Lage hoeveelheden rook en zuurgassen in een brand. Verlaagt toxiciteit en roesteffecten op mensen en apparatuur. Voorkomt breken van roestvrij staal door roestvorming. Stof- en vezelvrijmateriaal voor lage thermische conductiviteit. Uitstekende bescherming tegen waterdampdiffusie. IMO gecertificeerd. UL- en FM-goedgekeurd Halogeenvrij en flexibel isolatiemateriaal met een gesloten celstructuur, gecertificeerd voor gebruik in maritieme toepassingen, spoorwagons en speciale gebouwen. Elastomeerschuim op basis van synthetisch rubber. In de fabriek geproduceerd flexibel elastomeerschuim (FEF) conform EN 14304.
    Chargement en cours
    Chargement en cours