Armasound RD 240 plaque auto-adhésif 1000x1000x10 mm, 5 m2/carton

No. d'article 103001783
Hoogwaardige geluidsisolatie voor een stillere omgeving. Superieure akoestische eigenschappen. Flexibel en lichtgewicht. Combinatie van akoestische en thermische eigenschappen. Zeer flexibel waterafstotend, akoestisch materiaal met een open celstructuur met een complexe porïenconfiguratie.
Prijs :
€ 84,21 / m2
Prix bruts
€ 84,21 / m2
Spécifications
IBField_toepassing Akoestisch isolatiemateriaal met uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen voor gebruik in een groot aantal toepassingen, zoals ventilatorconvectoreenheden, luchtkanaalbekleding, kastbekleding, koelsystemen, industriële behuizingen, leidingen.
IBField_ArticleId ASD-240-10/A
IBField_fabrikant Armacell
IBField_ib_productnaam Armasound RD 240 plaat zelfklevend
IBField_artikelgroep Platen zelfklevend
IBField_model ArmaSound RD
IBField_type 240/A
IBField_lengte_mm 1000
IBField_hoogte_mm 10
IBField_kleur zwart
IBField_gewicht_kg 3,1
IBField_gewicht_eenheid m2
IBField_url_fabrikant http://www.armacell.com/nl
IBField_intrastatcode 40081100
Description
Hoogwaardige geluidsisolatie voor een stillere omgeving. Superieure akoestische eigenschappen. Flexibel en lichtgewicht. Combinatie van akoestische en thermische eigenschappen. Zeer flexibel waterafstotend, akoestisch materiaal met een open celstructuur met een complexe porïenconfiguratie. Elastomeerschuim op basis van synthetisch rubber. Zelfklevende lijmlaag: drukgevoelige zelfklevende lijmlaag op basis van gemodificeerd acrylaat met netstructuurwapening. Afgedekt met polyethyleenfolie.
    Chargement en cours
    Chargement en cours