Armaflex XG Tubes auto-adhésifs 28x25 mm 36 M/carton

No. d'article 103002871
De veelzijdige flexibele isolatie op basis van armaflex technologie Betrouwbare condensregeling op basis van Armaflex gesloten celtechnologie. Effectieve reductie van thermisch verlies. Optimale reeks voor eenvoudig gebruik op de meest gebruikte leidingen en slangen. Betere systeembeveiliging indien
Prijs :
€ 15,08 / m
Prix bruts
€ 15,08 / m
Spécifications
IBField_toepassing Isolatie/bescherming voor leidingen, luchtkanalen, vaten (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.) van apparatuur voor airconditioning en commerciele bedrijfskoeling om condens te voorkomen en energie te besparen, en voor het isolaren van leidingen in sanitaire en verwarmingstoepassingen.
IBField_ArticleId XG-25X028-A
IBField_fabrikant Armacell
IBField_ib_productnaam Armaflex XG slang zelfklevend
IBField_artikelgroep Slangen zelfklevend
IBField_model Armaflex XG
IBField_type A
IBField_lengte_mm 2000
IBField_hoogte_mm 25
IBField_kleur zwart
IBField_gewicht_kg 0,356
IBField_gewicht_eenheid m1
IBField_url_fabrikant http://www.armacell.com/nl
IBField_intrastatcode 40091100
Description
De veelzijdige flexibele isolatie op basis van armaflex technologie Betrouwbare condensregeling op basis van Armaflex gesloten celtechnologie. Effectieve reductie van thermisch verlies. Optimale reeks voor eenvoudig gebruik op de meest gebruikte leidingen en slangen. Betere systeembeveiliging indien geïnstalleerd met Armafix en Armaflex lijm. Zelfklevende slangen verkrijgbaar. Euroklasse B/BL-s3,d0 voor volledige reeks Zeer flexibel isolatiemateriaal met een gesloten celstructuur, een hoge waterdampdiffusieweerstand en een laag warmtegeleidingsvermogen. Elastomeerschuim op basis van synthetisch rubber. In de fabriek geproduceerd elastomeerschuim (FEF) conform EN 14304. Zelfklevende lijmlaag: drukgevoelige zelfklevende lijmlaag op basis van gemodificeerde acrylaat met netstructuurwapening. Afgedekt met polyethyleenfolie. Op het papier/de folie dat gebruikt wordt om de zelfklevende sluiting te beschermen kunnen sporen van siliconen voorkomen.
    Chargement en cours
    Chargement en cours