Tubolit S-Plus Slangen afm 35x4 mm

No. d'article 103001438
Tubolit S Plus is de ideale oplossing voor het isoleren van in de wand ingebouwde sanitaire leidingen in een beperkte ruimte. Het is flexibel en gemakkelijk te installeren en is bovendien voorzien van een speciale glijdende binnenfolie waardoor de montagesnelheid aanzienlijk wordt verhoogd. De door
Prijs :
€ 1,7 / m
Prix bruts
€ 1,7 / m
Spécifications
IBField_toepassing Algemeen: isolatie / bescherming van leidingen (verwarmingsleidingen, warm- en koudwaterleidingen in woningen, regenpijpen, afvoerleidingen) en overige verwarmings- en sanitaire installaties (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.) Tubolit AR Fonoblok / Tubolit AR Fonowave: akoestische en thermische isolatie van afvalwater-, regenwater en rioolleidingen in woonhuizen en andere gebouwen. Voor complexe leidingen en leidingen met een grote diameter voor hemelwateropvang en (dak)waterafvoer bevelen wij het gebruik van Armaflex isolatie aan om optimale bescherming te bieden tegen het risico van condensatie.
IBField_ArticleId TL-35/4-S+
IBField_fabrikant Armacell
IBField_ib_productnaam Tubolit slangen op rol
IBField_artikelgroep Slangen op rol
IBField_model Tubolit
IBField_type S+
IBField_lengte_mm 20000
IBField_hoogte_mm 4
IBField_kleur metaalblauw
IBField_gewicht_kg 0,041
IBField_gewicht_eenheid m1
IBField_url_fabrikant http://www.armacell.com/nl
IBField_intrastatcode 39173200
Description
Tubolit S Plus is de ideale oplossing voor het isoleren van in de wand ingebouwde sanitaire leidingen in een beperkte ruimte. Het is flexibel en gemakkelijk te installeren en is bovendien voorzien van een speciale glijdende binnenfolie waardoor de montagesnelheid aanzienlijk wordt verhoogd. De door extrusie vervaardigde slangen gaan gemakkelijk terug in hun oorspronkelijke cilindervormige model. De isolatiedikte is geoptimaliseerd voor gebruik in beperkte ruimten, terwijl de robuuste naadloze buitenste laag de pijp maximale bescherming biedt. Behalve de thermische eigenschappen voorkomt Tubolit S Plus op efficiënte wijze condensvorming en corrosie. Schuimmateriaal op basis van polyethyleen. In fabriek geproduceerd polyethyleenschuim (PEF) conform EN 14313. Zelfklevende lijmlaag op tapes en zelfdichtende coating op slangen: drukgevoelige zelfklevende lijmlaag op basis van gemodificeerd acrylaat met netstructuurwapening. Ommanteld met polyethyleenfolie.
    Chargement en cours
    Chargement en cours