Tubolit S Tubes 42x13 mm 56 M/carton

No. d'article 103001433
Tubolit S is een thermische isolatie van polyethyleen met een polymeer beschermingsfolie. Dit robuuste product minimaliseert niet alleen de energieverliezen met besparingen tot wel 80% op verwarmings- en sanitaire installaties, maar voorkomt ook condensvorming bij koudwaterleidingen. Dank zij de
Prijs :
€ 5,79 / m
Prix bruts
€ 5,79 / m
Spécifications
IBField_toepassing Algemeen: isolatie / bescherming van leidingen (verwarmingsleidingen, warm- en koudwaterleidingen in woningen, regenpijpen, afvoerleidingen) en overige verwarmings- en sanitaire installaties (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.) Tubolit AR Fonoblok / Tubolit AR Fonowave: akoestische en thermische isolatie van afvalwater-, regenwater en rioolleidingen in woonhuizen en andere gebouwen. Voor complexe leidingen en leidingen met een grote diameter voor hemelwateropvang en (dak)waterafvoer bevelen wij het gebruik van Armaflex isolatie aan om optimale bescherming te bieden tegen het risico van condensatie.
IBField_ArticleId TL-42/13-S
IBField_fabrikant Armacell
IBField_artikelgroep Slangen
IBField_model Tubolit
IBField_lengte_mm 2000
IBField_hoogte_mm 13
IBField_kleur metaalblauw
IBField_gewicht_kg 0,146
IBField_gewicht_eenheid m1
IBField_url_fabrikant http://www.armacell.com/nl
IBField_intrastatcode 39173200
Description
Tubolit S is een thermische isolatie van polyethyleen met een polymeer beschermingsfolie. Dit robuuste product minimaliseert niet alleen de energieverliezen met besparingen tot wel 80% op verwarmings- en sanitaire installaties, maar voorkomt ook condensvorming bij koudwaterleidingen. Dank zij de bestendige buitenste beschermfolie biedt Tubolit S lange termijn bescherming tegen agressieve bouwmaterialen voor aan mechanische belasting blootgestelde of in het zicht zittende installaties en voor installaties in wanden en onder vloeren. Tubolit S heeft een grote sortering bijpassende tapes en toebehoren, is flexibel en gemakkelijk te installeren.
    Chargement en cours
    Chargement en cours