Arma-chek S isolatietape zelfklevend zilver 25000x30x0,18 10rol/doos

art.nr. 103002223
Het flexibele ommantelingssysteem, ontwikkeld voor snelle installatie, duurzaamheid en eenvoudig renigen. 2-in-1 voorbekleed systeem, bespaart installatietijd in vergelijking met traditionele ommanteling. Systeem met bijpassende tape, bochten en Tstukken. Eenvoudig te reinigen esthetisch oppervlak
Bruto prijs
€ 33,75 / rol
Bruto prijs
€ 33,75 / rol
Specificaties
Toepassing Isolatie en bescherming van leidingen, luchtkanalen, afsluiters en vaten van koel- en airconditioninginstallaties, ultraschone ruimten, voedingsmiddelenindustrie, enz.
Artikelnummer fabrikant ACH-PSATAPES-30
Fabrikant Armacell
Productnaam Arma-Chek Silver isolatietape zelfklevend S
Artikelgroep Tape zelfklevend
Model Arma-Chek Silver
Type S
Lengte (mm) 25000
Hoogte (mm) 0,18
Kleur zilver
Gewicht (kg) 0,154
Gewicht (eenheid) rol
Fabrikant (url) http://www.armacell.com/nl
Intrastatcode 40082190
Omschrijving
Het flexibele ommantelingssysteem, ontwikkeld voor snelle installatie, duurzaamheid en eenvoudig renigen. 2-in-1 voorbekleed systeem, bespaart installatietijd in vergelijking met traditionele ommanteling. Systeem met bijpassende tape, bochten en Tstukken. Eenvoudig te reinigen esthetisch oppervlak in metallic uitstraling. Lichtgewicht en flexibel. Sterk en resistent oppervlak. Goede chemische weerstand. Professionele training gegeven door Armacell Arma-Chek Silver is een ommantelingssysteem met een dubbellaags aluminium bekleding, gecoat met een speciale UV-bescherming en een PVC rug. Door de Armaflex ondergrond is de Arma-Chek Silver ommanteling zeer goed bestand tegen doorboren en scheuren en bovendien vlamvertragend. Arma-Chek Silver kan worden toegepast voor isolatie en bescherming van verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- en koelsystemen, zowel binnen als buiten. Isolatie: zeer flexibel elastomeerschuim met gesloten celstructuur op basis van synthetisch rubber. Ommanteling: dubbellaags aluminium bekleding, gecoat met een speciale UV-bescherming en een PVC rug. Arma-Chek Silver is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid voorgeïsoleerde slangen & platen en als losse folie.
    Laden
    Laden