Armafix NH Leidingdrager (diamxdikte) 35/38x19 mm

art.nr. 103000748
De unieke halogenen-vrije leidingdrager voor professioneel gebruik met NH/Armaflex Verbeterde systeembeveiliging in combinatie met NH/Armaflex. Eenvoudig hechten met dubbele zelfklevende lagen. Bijpassende beugels voor Armafix leidingondersteuning. In drie stappen geinstalleerd. Halogenen- en
Bruto prijs
€ 14,4 / stuks
Bruto prijs
€ 14,4 / stuks
Specificaties
Toepassing Thermisch ontkoppelde bevestigingselementen voor slangen/platen voor koel- en airconditioningtoepassingen, die geïsoleerd worden met NH/Armaflex.
Artikelnummer fabrikant PHN-19-35/38
Fabrikant Armacell
Productnaam Armafix NH leidingdrager
Artikelgroep Leidingdragers
Model Armafix NH
Hoogte (mm) 19
Kleur donkergrijs
Gewicht (kg) 0,067
Gewicht (eenheid) st
Fabrikant (url) http://www.armacell.com/nl
Intrastatcode 40161000
Omschrijving
De unieke halogenen-vrije leidingdrager voor professioneel gebruik met NH/Armaflex Verbeterde systeembeveiliging in combinatie met NH/Armaflex. Eenvoudig hechten met dubbele zelfklevende lagen. Bijpassende beugels voor Armafix leidingondersteuning. In drie stappen geinstalleerd. Halogenen- en PVC-vrije leidingondersteuning om corrosie te voorkomen. Energiebesparend. Condensatieregeling Leidingdrager voor koel- en airconditioninginstallaties om condens bij de pijpophanging te voorkomen. Thermisch ontkoppeld, uit een stuk bestaand, met 2 PUR/PIR segmenten en zelfklevende sluiting. Alle afmetingen zijn afgestemd op het leveringsprogramma van NH/Armaflex. PUR/PIR steunsegmenten zijn ingebed in en vast verlijmd op NH/Armaflex elastomeerschuim. De afdekkappen van 0,8 mm dikke gelakte aluminiumplaat dienen tegelijkertijd als dampremmende laag voor de PUR/PIR steunsegmenten. Op het papier/de folie dat/die gebruikt wordt om de zelfklevende sluiting te beschermen kunnen sporen van siliconen voorkomen.
    Laden
    Laden