Armaflex Ultima slangen UD-25X028, 36 m1/doos

art.nr. 103003095
De eerste flexibele isolatie met geringe rookontwikkeling voor verhoogde veiligheid van mensen. Flexibel schuim op basis van een gepatenteerde synthetische rubber compositie met verbeterde vlamvertragende eigenschappen, geringe rookontwikkeling en gesloten-celstructuur. Voor gebruik in HVAC-, koel-
Bruto prijs
€ 22,63 / m
Bruto prijs
€ 22,63 / m
Specificaties
Toepassing Isolatie / bescherming van leidingen, luchtkanalen, componenten (incl. bochten, koppelingen, flenzen etc.) om condensvorming te voorkomen en energie te besparen. Zelfklevende buizen dienen extra vastgemaakt te worden met Armaflex Ultima Tape.
Artikelnummer fabrikant UD-25X028
Fabrikant Armacell
Productnaam Armaflex Ultima slangen UD-25
Artikelgroep Slangen
Model Armaflex Ultima
Hoogte (mm) 25
Kleur Blauw
Gewicht (kg) 0,463
Gewicht (eenheid) m1
Fabrikant (url) http://www.armacell.com/nl
Intrastatcode 40091100
Omschrijving
De eerste flexibele isolatie met geringe rookontwikkeling voor verhoogde veiligheid van mensen. Flexibel schuim op basis van een gepatenteerde synthetische rubber compositie met verbeterde vlamvertragende eigenschappen, geringe rookontwikkeling en gesloten-celstructuur. Voor gebruik in HVAC-, koel- en procesapparatuurtoepassingen. Extra veiligheid door superieur brandgedrag en verminderde rookontwikkeling. Geproduceerd met Armaprene, gepatenteerde technologie. Vermindert energieverliezen en minimaliseert CO2 emissie. De eerste flexibele isolatie met gesloten celstructuur met Euroklasse BL-s1,d0. Uitstekende bescherming tegen waterdampdiffusie voor prestaties op lange termijn. Voldoet aan alle brandveiligheidseisen volgens het Bouwbesluit 2012. Geringe rookontwikkeling. Rubber op basis van elastomeerschuim, geproduceerd met gepatenteerde Armaprene-technologie. US-patentnr. 8,163,811, Europees patent wordt binnenkort toegekend. Factory made Elastomeric Foam (FEF) volgens EN 14304. Zelfklevende laag: drukgevoelige kleeflaag op basis van gemodificeerd acrylaat met maasstructuur, afgedekt met polyethyleen folie. Er kunnen sporen van siliconen aanwezig zijn op het papier/folie dat wordt gebruikt om de zelfklevende afdichtingen te beschermen. Verkrijgbaar als buizen, zelfklevende buizen, platen, zelfklevende platen, tape en leidingdragers. Bereik: 9-25 mm dikte, buitendiameter leiding 12-89 mm.
    Laden
    Laden