Armaflex XG slang zwart (diamxdikte) 64x25 mm, 16 m1/doos

art.nr. 103002924
De veelzijdige flexibele isolatie op basis van armaflex technologie Betrouwbare condensregeling op basis van Armaflex gesloten celtechnologie. Effectieve reductie van thermisch verlies. Optimale reeks voor eenvoudig gebruik op de meest gebruikte leidingen en slangen. Betere systeembeveiliging indien
Bruto prijs
€ 27,68 / m
Bruto prijs
€ 27,68 / m
Specificaties
Toepassing Isolatie/bescherming voor leidingen, luchtkanalen, vaten (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.) van apparatuur voor airconditioning en commerciele bedrijfskoeling om condens te voorkomen en energie te besparen, en voor het isolaren van leidingen in sanitaire en verwarmingstoepassingen.
Artikelnummer fabrikant XG-25X064
Fabrikant Armacell
Productnaam Armaflex XG slang
Artikelgroep Slangen
Model Armaflex XG
Lengte (mm) 2000
Hoogte (mm) 25
Kleur zwart
Gewicht (kg) 0,61
Gewicht (eenheid) m1
Fabrikant (url) http://www.armacell.com/nl
Intrastatcode 40091100
Omschrijving
De veelzijdige flexibele isolatie op basis van armaflex technologie Betrouwbare condensregeling op basis van Armaflex gesloten celtechnologie. Effectieve reductie van thermisch verlies. Optimale reeks voor eenvoudig gebruik op de meest gebruikte leidingen en slangen. Betere systeembeveiliging indien geïnstalleerd met Armafix en Armaflex lijm. Zelfklevende slangen verkrijgbaar. Euroklasse B/BL-s3,d0 voor volledige reeks Zeer flexibel isolatiemateriaal met een gesloten celstructuur, een hoge waterdampdiffusieweerstand en een laag warmtegeleidingsvermogen. Elastomeerschuim op basis van synthetisch rubber. In de fabriek geproduceerd elastomeerschuim (FEF) conform EN 14304. Zelfklevende lijmlaag: drukgevoelige zelfklevende lijmlaag op basis van gemodificeerde acrylaat met netstructuurwapening. Afgedekt met polyethyleenfolie. Op het papier/de folie dat gebruikt wordt om de zelfklevende sluiting te beschermen kunnen sporen van siliconen voorkomen.
    Laden
    Laden