Armasound RD 120 plaat zwart 1000x1000x25 mm Zelfklevend, 2 m2/doos

art.nr. 103001776
Hoogwaardige geluidsisolatie voor een stillere omgeving. Superieure akoestische eigenschappen. Flexibel en lichtgewicht. Combinatie van akoestische en thermische eigenschappen. Zeer flexibel akoestisch materiaal met een open celstructuur met een complexe porïenconfiguratie. Elastomeerschuim op basis
Bruto prijs
€ 89,3 / m2
Bruto prijs
€ 89,3 / m2
Specificaties
Toepassing Akoestisch isolatiemateriaal met goede geluidsabsorberende eigenschappen voor gebruik in een groot aantal toepassingen zoals ventilatorconvector units, luchtkanaalbekleding, kastbekleding, koelsystemen, industriële behuizingen en leidingen.
Artikelnummer fabrikant ASD-120-25/A
Fabrikant Armacell
Productnaam Armasound RD 120 plaat zelfklevend
Artikelgroep Platen zelfklevend
Model ArmaSound RD
Type 120/A
Lengte (mm) 1000
Hoogte (mm) 25
Kleur zwart
Gewicht (kg) 3,5
Gewicht (eenheid) m2
Fabrikant (url) http://www.armacell.com/nl
Intrastatcode 40081100
Omschrijving
Hoogwaardige geluidsisolatie voor een stillere omgeving. Superieure akoestische eigenschappen. Flexibel en lichtgewicht. Combinatie van akoestische en thermische eigenschappen. Zeer flexibel akoestisch materiaal met een open celstructuur met een complexe porïenconfiguratie. Elastomeerschuim op basis van synthetisch rubber. Zelfklevende lijmlaag (op aanuraag): drukgevoelige zelfklevende lijmlaag op basis van gemodificeerde acrylaat met netstructuurwapening. Afgedekt met polyethyleenfolie.
    Laden
    Laden