Nieuws

 • Prijswijzigingen 2020 28-11-2019
  Als gevolg van de prijsverhogingen die zullen worden doorgevoerd door de fabrikanten, vindt u hierbij een overzicht van de tot op heden gekende prijsstijgingen. Wij houden u op de hoogte van de verdere evolutie. Alle prijsverhogingen zijn van toepassing op de bruto prijzen van 2019.

  Voor de producten die niet in dit overzicht vermeld zijn kan je steeds terecht bij onze verkoopdienst.
 • Transporttarieven 2019 7-12-2018

  Ook bij Isolatec merken we dagelijks dat de transportsector onder grote druk staat. De toenemende personeelskosten, brandstofprijzen en eisen op het gebied van milieu leiden tot een stijging van de logistieke kosten. Daarnaast is het aantal leveringen per locatie toegenomen en wordt het dagelijks drukker op de weg. De verwachting is dat dit in de toekomst zeker niet minder zal worden.
 • Nieuwe brandwerende afdichting van Promat 7-12-2018

  Een probleem bij het brandwerend afdichten van elektrakabels die door een brandwerende wand gaan is dat er vaak kabels bij moeten. Deze mutaties beschadigden de afdichting die dan weer gerepareerd moet worden met kosten als gevolg. Met de PROMASTOP®-IM Box van Promat is dit verleden tijd.
 • 6 tips om uw (water)leidingen te beschermen tegen vorstschade 2-10-2018


  Bevroren leidingen kunnen voor veel ongemak, schade en onvoorziene kosten zorgen. Schade aan waterleidinginstallaties komt vooral voor bij plotselinge vriestemperaturen van -5° Celsius of lager, maar ook bij langdurige perioden van lichte of matige vorst.

  Voorkomen is beter dan genezen, onze leverancier WebHeat is specialist in tracing en elektrische leidingverwarming en helpt u graag om (water)leidingen vorstvrij te houden.

 • Prijsstijgingen Rockwool ProRox 1-7-2018
  Hieronder vinden jullie een schrijven van Rockwool dat we recent mochten ontvangen waarin ons wordt medegedeeld dat per 1 september 2018 een prijsverhoging van 3% zal worden doorgevoerd op de proRox gaasdekens (WM 940 , WM 950 en WM 960) en de ProRox MA 520 Alu.

  Indien hieromtrent vragen en / of opmerkingen zijn, aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren.
 • Gewijzigde levertijden zomer 2018 Rockwool 19-6-2018
  Wegens een lijnstop van de productiefaciliteiten in Denemarken heeft Rockwool aangepaste bestel- en levertijden in juli en augustus voor onderstaande producten. Na de uiterste indiendatum zijn wijzigingen niet meer mogelijk.
 • Isolatec verwerft dealership voor Mulcol 12-6-2018

  Isolatec is dealer geworden van de brandwerende producten van de Zeeuwse producent Mulcol. “Met deze uitbreiding is ons aanbod in passieve brandwering nog completer geworden en kunnen wij onze klanten nog beter een passend advies geven. De producten van Mulcol zijn montagevriendelijk, effectief en van uitstekende kwaliteit” aldus Robin Middel, brandveiligheid expert bij SIG.

  Sliman Azougagh van Mulcol over de samenwerking: "Mulcol International heeft in SIG Technische Isolatiespecialist een betrouwbare partner gevonden om haar innovatieve, effectieve en montagevriendelijke oplossingen te distribueren. Vanaf medio 2018 is het SIG-assortiment aangevuld met het Mulcol portfolio waarmee ze haar klanten nóg beter kan bedienen op het gebied van passieve brandpreventie." 

 • Prijsstijging PAROC HVAC lamellendekens 12-6-2018
  Van onze leverancier PAROC hebben wij een prijsverhoging doorgekregen voor de lamellendekens HVAC. 

  De prijzen van de lamellendekens voor HVAC zullen met 4,0% worden verhoogd vanaf 1 juli 2018.
 • Productiestop Isover in zomerperiode 5-6-2018

  In verband met de aankomende zomerperiode heeft Isover productiestops aangekondigd voor haar verschillende productielijnen.

  Houd daarom bij het plaatsen van uw orders rekening met onderstaande data. 

  Productie Denemarken
  - TECH CC Crimped Roll 2.0
  - CLIMCOVER Lamella P (GU/VP)

  De geplande productiestop is van 16 juli t/m 3 augustus. Orders dienen uiterlijk 20 juni te zijn geplaatst.

 • PAROC Calculus vernieuwd 29-5-2018
  Image title

  De nieuwe onlineversie van PAROC Calculus is gepubliceerd. Dankzij een aantal nieuwe functies en een vereenvoudigde gebruikersinterface kunt u het rekenprogramma probleemloos met elk apparaat gebruiken.


 • Isolatec complementeert kennisaanbod en assortiment 12-1-2018
  Image title

  Brandveiligheid is een kennismarkt


  SIG Technische Isolatie is momenteel voor de Nederlandse en de Belgische markt druk bezig met complementering van het brandveiligheidsassortiment en hogetemperatuurisolatie. Investeringen in de productielocatie Waalwijk maken binnenkort ook het leveren van brandwerend plaatmateriaal op maat mogelijk. 
 • Eindejaarssluiting 5-12-2017
  Image title
  Isolatec is gesloten vanaf 22 december 2017 tot 2 januari 2018.
 • Rockwool ProRox pijpschalen vernieuwd om kans op CUI te minimaliseren 3-11-2017
  Image title

  Corrosie onder de isolatie (Corrosion Under Insulation - CUI) is een groot probleem binnen onze markt. Dit kan namelijk leiden tot hoge kosten en risico's en het probleem doet zich voor onder alle soorten isolatie. Deskundigen van NACE zijn het er echter over eens dat de minste hoeveelheid corrosie optreedt bij een product dat het minste water bevat en het snelste droogt. Hierop gebaseerd heeft Rockwool concentrisch gewikkelde ProRox-pijpschalen met WR-Tech ontwikkeld om de kans op CUI te minimaliseren. Deze innovatieve waterafstotende bindmiddeltechnologie absorbeert minder water, droogt sneller, is duurzamer en bevat een laag gehalte van in water uitwasbare chloride.
 • Nieuw: Rockwool Teclit: dé oplossing voor koude-isolatie 9-6-2017
  Corrosie en condensvorming voorkomen? Warmteverlies beperken en energie besparen? Snel te verwerken en ook nog eens vijftien jaar garantie? Het kan allemaal met Rockwool Teclit: de nieuwste innovatie op het gebied van koude-isolatie. 

 • Nieuw: Uw prijslijst als download beschikbaar! 1-6-2017
  Vanaf nu kunnen klanten van Isolatec van bijna ieder assortiment een prijslijst downloaden!

 • Let’s Celebrate! 18-4-2017
  Isolatec trakteert op chocolade bonbons!
  Bestel via onze webshop en wij verrassen u met een doosje Celebrations 400gr bijgesloten in de zending. 


 • Prijsstijgingen 2017 16-12-2016
  Als gevolg van de prijsverhogingen van onze fabrikanten, vindt u hierbij een overzicht van de tot op heden gekende prijsstijgingen van de isolatiematerialen en toebehoren. Wij houden U op de hoogte van de verdere evolutie. Alle prijsverhogingen zijn van toepassing op de bruto prijzen van 2016.
  Voor de producten die niet in dit overzicht vermeld zijn, gelieve onze verkoopdienst of onze website te contacteren.
 • Onze webshop is vernieuwd. Nu nog meer voordelen voor u! 23-11-2016

  De website van Isolatec is voorzien van meer en nog betere functies.


Laden
Laden