Beschikbaarheid materialen

woensdag 1 april 2020
In deze onzekere tijden waarin het coronavirus in België rondwaart, doen we er met elkaar alles aan om onze sector gewoon door te laten draaien. Binnen de richtlijnen van de Belgische overheid en met focus op de gezondheid van onze medewerkers, klanten en overige relaties. Beschikbaarheid van materialen is enorm belangrijk om door te kunnen blijven werken.  

Daarom informeren we u graag over de stand van zaken zoals wij die op dit moment kunnen overzien. We zijn continu in contact met onze leveranciers en op basis van de huidige informatie verwachten we dat veruit de meeste leveranciers u nog gewoon van de benodigde materialen kunnen blijven voorzien. Met enkele uitzonderingen. Deze schetsen wij hieronder. 
Er zijn op dit moment twee leveranciers waar we verwachten dat er mogelijke tekorten zullen ontstaan als gevolg van de coronacrisis. We doen er uiteraard alles aan om mogelijke leveringsproblemen te voorkomen en kunnen u te allen tijde een alternatief bieden. 

Promat
Door de noodgedwongen sluiting van Promat fabrieken in België en Frankrijk (tot minstens 5 april) is de verwachting dat er mogelijk tekorten aan Promat plaatmateriaal ontstaan. Vanwege deze maatregel zullen enkele producten alleen nog leverbaar zijn voor zover de voorraad strekt:

Masterimpact-RH
PROMASIL®
PROMAFOUR®
PROMATECT®-H
PROMATECT®-100
PROMATECT®-200
PROMATECT®-L
PROMATECT®-L500
Fire Stopping producten 

Rockwool Technical Insulation
Op dit moment heeft Rockwool Technical Insulation problemen met het leveren van de LF970. We zijn nog in afwachting van verdere berichtgeving hieromtrent, zodra we meer weten zullen we u hierover informeren.

Voor een actueel overzicht van ons assortiment per leverancier kunt u onze website raadplegen. Op deze pagina communiceren wij ook eventuele wijzigingen in beschikbaarheid zodra deze zich voordoet.  

Vragen?
Indien u specifieke vragen heeft over beschikbaarheid of levertijd van bepaalde producten, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze verkoop binnendienst.
Laden
Laden