NH/Armaflex slang donker grijs (diamxdikte) 48x25 mm, 18 m1/doos

art.nr. 103003262
De beschermende halogeenvrije isolatie voor verlaging van corrosie-effecten en rookgiftigheid in geval van brand Halogeen-vrij. Lage hoeveelheden rook en zuurgassen in een brand. Verlaagt toxiciteit en roesteffecten op mensen en apparatuur. Voorkomt breken van roestvrij staal door roestvorming.
Bruto prijs
€ 32,22 / m
Bruto prijs
€ 32,22 / m
Specificaties
Toepassing Isolatie / bescherming voor leidingen, luchtkanalen, vaten (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.) van airconditioning- / koel-, ventilatie- en procesinstallaties om condens te voorkomen en energie te besparen
Artikelnummer fabrikant NH-25X048
Fabrikant Armacell
Productnaam NH/Armaflex slangen
Artikelgroep Slangen
Model NH/Armaflex
Lengte (mm) 2000
Hoogte (mm) 25
Kleur donkergrijs / antraciet
Gewicht (kg) 0,592
Gewicht (eenheid) m1
Fabrikant (url) http://www.armacell.com/nl
Intrastatcode 40091100
Omschrijving
De beschermende halogeenvrije isolatie voor verlaging van corrosie-effecten en rookgiftigheid in geval van brand Halogeen-vrij. Lage hoeveelheden rook en zuurgassen in een brand. Verlaagt toxiciteit en roesteffecten op mensen en apparatuur. Voorkomt breken van roestvrij staal door roestvorming. Stof- en vezelvrijmateriaal voor lage thermische conductiviteit. Uitstekende bescherming tegen waterdampdiffusie. IMO gecertificeerd. UL- en FM-goedgekeurd Halogeenvrij en flexibel isolatiemateriaal met een gesloten celstructuur, gecertificeerd voor gebruik in maritieme toepassingen, spoorwagons en speciale gebouwen. Elastomeerschuim op basis van synthetisch rubber. In de fabriek geproduceerd flexibel elastomeerschuim (FEF) conform EN 14304.
    Laden
    Laden