Isolatec - gevestigd in Hasselt - België is sinds 1985 actief op de Belgische markt als invoerder / groothandel van technische en industriële isolatiematerialen. Service, flexibiliteit en snelle leveringen zijn onze sterke punten. Verscheidenheid qua aanbod isolatie, zowel thermisch als akoestisch, voor hoge of uiterst lage temperaturen en aanverwante producten zorgen voor een compleet assortiment. 

Isolatec heeft een stevige reputatie opgebouwd in de toelevering van technische en industriële isolatie voor zowel utiliteit als de industrie. Isolatec maakt deel uit van SIG groep met zusterbedrijven in de meeste West-Europese landen.

Tailor made confectioneren
Het zusterbedrijf van Isolatec, SIG Technische IsolatieSpecialis, is gespecialiseerd in het bewerken (2D bewerkingen) van alle mogelijke isolatie-materialen. Zij hebben jarenlange ervaring met betrekking tot alle mogelijke OEM wensen. Isolatec kan uw wensen met betrekking tot tailor made confectioneren dan ook voldoen. Aarzel niet om contact op te nemen met onze verkoopmedewerkers, zij helpen u graag verder! 

European industrial insulation Foundation
SIG Mainland Europe is aangesloten bij EiiF als premium member.Nieuws en nadere informatie van EiiF kunt u vinden op de website via www.eiif.org.Laden
Laden