Tubolit slang op rol metaalblauw (diamxdikte) 22x13 mm, 128 m1/doos

art.nr. 103001430
Tubolit S is een thermische isolatie van polyethyleen met een polymeer beschermingsfolie. Dit robuuste product minimaliseert niet alleen de energieverliezen met besparingen tot wel 80% op verwarmings- en sanitaire installaties, maar voorkomt ook condensvorming bij koudwaterleidingen. Dank zij de
Bruto prijs
€ 2,9 / m
Bruto prijs
€ 2,9 / m
Specificaties
Toepassing Algemeen: isolatie / bescherming van leidingen (verwarmingsleidingen, warm- en koudwaterleidingen in woningen, regenpijpen, afvoerleidingen) en overige verwarmings- en sanitaire installaties (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.) Tubolit AR Fonoblok / Tubolit AR Fonowave: akoestische en thermische isolatie van afvalwater-, regenwater en rioolleidingen in woonhuizen en andere gebouwen. Voor complexe leidingen en leidingen met een grote diameter voor hemelwateropvang en (dak)waterafvoer bevelen wij het gebruik van Armaflex isolatie aan om optimale bescherming te bieden tegen het risico van condensatie.
Artikelnummer fabrikant TL-22/13-S
Fabrikant Armacell
Productnaam Tubolit slangen
Artikelgroep Slangen
Model Tubolit
Type S
Lengte (mm) 2000
Hoogte (mm) 13
Kleur metaalblauw
Gewicht (kg) 0,061
Gewicht (eenheid) m1
Fabrikant (url) http://www.armacell.com/nl
Intrastatcode 39173200
Omschrijving
Tubolit S is een thermische isolatie van polyethyleen met een polymeer beschermingsfolie. Dit robuuste product minimaliseert niet alleen de energieverliezen met besparingen tot wel 80% op verwarmings- en sanitaire installaties, maar voorkomt ook condensvorming bij koudwaterleidingen. Dank zij de bestendige buitenste beschermfolie biedt Tubolit S lange termijn bescherming tegen agressieve bouwmaterialen voor aan mechanische belasting blootgestelde of in het zicht zittende installaties en voor installaties in wanden en onder vloeren. Tubolit S heeft een grote sortering bijpassende tapes en toebehoren, is flexibel en gemakkelijk te installeren.
    Laden
    Laden