Tubolitslang op rol 20m1 metaalblauw (diamxdikte) 42x4 mm, 240m1/doos

art.nr. 103001439
Tubolit S Plus is de ideale oplossing voor het isoleren van in de wand ingebouwde sanitaire leidingen in een beperkte ruimte. Het is flexibel en gemakkelijk te installeren en is bovendien voorzien van een speciale glijdende binnenfolie waardoor de montagesnelheid aanzienlijk wordt verhoogd. De door
Bruto prijs
€ 1,96 / m
Bruto prijs
€ 1,96 / m
Specificaties
Toepassing Algemeen: isolatie / bescherming van leidingen (verwarmingsleidingen, warm- en koudwaterleidingen in woningen, regenpijpen, afvoerleidingen) en overige verwarmings- en sanitaire installaties (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.) Tubolit AR Fonoblok / Tubolit AR Fonowave: akoestische en thermische isolatie van afvalwater-, regenwater en rioolleidingen in woonhuizen en andere gebouwen. Voor complexe leidingen en leidingen met een grote diameter voor hemelwateropvang en (dak)waterafvoer bevelen wij het gebruik van Armaflex isolatie aan om optimale bescherming te bieden tegen het risico van condensatie.
Artikelnummer fabrikant TL-42/4-S+
Fabrikant Armacell
Productnaam Tubolit slangen op rol
Artikelgroep Slangen op rol
Model Tubolit
Type S+
Lengte (mm) 20000
Hoogte (mm) 4
Kleur metaalblauw
Gewicht (kg) 0,049
Gewicht (eenheid) m1
Fabrikant (url) http://www.armacell.com/nl
Intrastatcode 39173200
Omschrijving
Tubolit S Plus is de ideale oplossing voor het isoleren van in de wand ingebouwde sanitaire leidingen in een beperkte ruimte. Het is flexibel en gemakkelijk te installeren en is bovendien voorzien van een speciale glijdende binnenfolie waardoor de montagesnelheid aanzienlijk wordt verhoogd. De door extrusie vervaardigde slangen gaan gemakkelijk terug in hun oorspronkelijke cilindervormige model. De isolatiedikte is geoptimaliseerd voor gebruik in beperkte ruimten, terwijl de robuuste naadloze buitenste laag de pijp maximale bescherming biedt. Behalve de thermische eigenschappen voorkomt Tubolit S Plus op efficiënte wijze condensvorming en corrosie. Schuimmateriaal op basis van polyethyleen. In fabriek geproduceerd polyethyleenschuim (PEF) conform EN 14313. Zelfklevende lijmlaag op tapes en zelfdichtende coating op slangen: drukgevoelige zelfklevende lijmlaag op basis van gemodificeerd acrylaat met netstructuurwapening. Ommanteld met polyethyleenfolie.
    Laden
    Laden